close
تبلیغات در اینترنت
تغذیه و پوشاک
شهر علم

بزرگترین پایگاه علمی کشور
مطالب طلایی - کلیک کنید
موضوع بندی
مطالب پر بازدید
آمـــــار
بازدید امـروز : 375
بازدید دیـروز : 145
کــل بازدیــد : 27,822
کــل مطالب : 78
کـــل نظرات : 17
افـراد آنلاین : 3
جستجوگر
کلمه مورد نظر را وارد کنید


لینك های برتر
مطالب تصادفی
منوی اصلی

ساخـت فروشگـاه اینترنتــی فایـل

-----------------------------------------

سایت های علمی و آموزشی

-----------------------------------------

فهرست مطالب و مقالات

-----------------------------------------

صفحه اصلی وبلاگ

قيمت ارز و طلا

http://s8.picofile.com/file/8334449942/Tala1.gif

در بین مرکبات، لیموشیرین، نارنج و گریپ فروت وقتی برش می خورند، تلخ می شوند اما خوب است بدانید که این تلخی ضرری برای سلامت ما ندارد. علت تلخی این ها وجود دو ماده ی آنتی اکسیدان است که در ادامه آن ها را معرفی کرده ایم.

علت تلخی لیموشیرین وجود موادی به نام نارینجین (نارینژین) و لیمونین است. هر چه مواد قلیایی در یک ماده طبیعی مثل میوه ها بیشتر باشد وقتی که این ها برش می خورند و در معرض هوا قرار می گیرند، طعم آن ها به سمت تلخی می رود؛ چرا که نارنجین و لیمونین با اکسیژن هوا ترکیب شده و تلخ می شوند.

در بین مرکبات، نارنج، لیموشیرین و گریپ فروت این خاصیت را دارند؛ و هرچه درجه ی شیرینی یک میوه بیشتر باشد، تلخی خود را بیشتر نشان می دهد.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

چهارشنبه 09 آبان 1397 | تعداد بازدید : 10 | نظرات ()

تخم مرغ در مقایسه با تخم پرندگان دیگر بهترین نوع پروتئین و آنتی اکسیدان را داراست و قابلیت هضم بالایی دارد.

در زرده تخم مرغ چربی، کلسترول، آهن، کلسیم، فسفر،روی، ید، مس، منگنز، کولین، اسیدفولیک، ویتامین های و در سفیده B   محلول در چربی و برخی ویتامین های گروه آن نیز پروتئین، سدیم، پتاسیم، سولفور، منیزیم و کلر موجوداست.

لیزوزیم و آویدین موجود در سفیده تخم مرغ خاصیت ضد میکروبی داشته و مانع رشد باکتری های مضر در دستگاه گوارش می شود و زرده آن به دلیل آنتی آکسیدانی موسوم به گزانتوفیل خاصیت ضدسرطانی داشته و لوتئینو گزانتین آن مانع بروز آب مروارید می شود.

وجود برخی ایمنوگلبولین ها در تخم مرغ باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شده که این مزیت در سایر تخم پرندگان بجز تخم بلدرچین موجود نیست.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

پنجشنبه 26 مهر 1397 | تعداد بازدید : 17 | نظرات ()

http://s8.picofile.com/file/8339051542/Dam_Noosh.jpgدمنوش یا چای گیاهی، یک نوشیدنی است که از گیاهان مختلف تهیه می‌شود. هر دمنوشی اثر متفاوتی در بدن دارد. هر کدام، مزایای منحصر به فردی برای سلامتی دارند. روش‌های گوناگونی برای تهیه دمنوش وجود دارد. برای این‌که بدانید دمنوش چیست و چه فوایدی دارد.

به طور کلی می‌توان این چای‌های گیاهی را به وسیله‌ی جوشاندن گیاهان یا خیساندن آن‌ها در آب، آماده کنیم. دمنوش کافئین ندارد. دمنوش از نظر طرز تهیه به سه دسته‌ی جوشانده، خیسانده و دم‌کرده تقسیم می‌شود.

برای تهیه جوشانده گیاهی باید 10 تا 40 گرم از گیاه مورد نظر را در یک لیتر آب به مدت یک شب بخیسانید. سپس آن را بجوشانید تا زمانی که یک چهارم آب باقی بماند. این مقدار همان دمنوش مورد نظر است که به روش جوشاندن تهیه شده است. این روش بسیار قدیمی است و برای مقاصد درمانی ایده‌آل است.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

شنبه 14 مهر 1397 | تعداد بازدید : 24 | نظرات ()

http://s8.picofile.com/file/8338665700/Asal_Taghalobi.jpgیکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی که در اطراف ما پیدا می شود عسل است که در هر شرایطی به استفاده از آن توصیه می شود. حال مشکل اینجاست که  عسل اصل را چگونه از تقلبی تشخیص دهیم.

عسل طبیعی از ماده شیرینی که زنبورعسل تنها از شهد گل‌ها و گیاهان جمع‌آوری کرده و پس از دگرگونی‌های لازم، در سلول‌های مومی‌شان در کندو ذخیره کرده باشد، تولید می‌شود.

عسل تغذیه‌ای از ماده‌ی شیرینی که زنبور عسل علاوه بر استفاده از شهد گل‌ها و گیاهان از شربت، شکر و ... که در اختیار آنها می‌گذارند، استفاده کرده باشد.

این‌گونه عسل قطعا کیفیت و خواص عسل طبیعی را ندارد اما متاسفانه در فروشگاه‌های مواد غذایی به فراوانی عرضه شده و به دلیل قیمت مناسب با اقبال عمومی مواجه می‌شود.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

دوشنبه 09 مهر 1397 | تعداد بازدید : 24 | نظرات ()

http://s8.picofile.com/file/8336647900/Chay.jpgساده است اما حقیقت دارد که آنتی اکسیدان ها سلامت را تضمین می کند.درحقیقت، بدن را در مقابل بیماری ها مقاوم تر می کند.

بسیاری از تحقیقات نشان داده که خوردن چای به علت موجود بودن مقداری آنتی اکسیدان در آن از ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری می کند.

 تاریخچه چای به امپراتور چین شن نانگ برمی گردد که آب را می جوشاند و زمانی که برگها را داخل قوری انداخت اولین قوری چای به وجود آمد.در هزاره جدید،شواهد علمی سعی کردند بین چای و سلامتی ارتباط ایجاد کنند.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

شنبه 17 شهريور 1397 | تعداد بازدید : 11 | نظرات ()

http://s9.picofile.com/file/8326948368/siir.jpgیکی از قدیمی ترین گیاهان مورد مصرف غذایی و دارویی گیاه سیر است. قدیمیترین اسناد به جای مانده در مورد سیر مربوط به کتیبه های سومریان است که از 2600 سال قبل از میلاد مسیح به جای مانده است.

همچنین سیر یکی از مهمترین داروهای مصر باستان است که حداقل 22 خاصیت درمانی برای آن قائل بوده اند و در پاپیروسهای به جای مانده از 1550 سال قبل از میلاد مسیح ثبت شده است.

هرودوت مورخ مشهور یونان که در 45 سال قبل از میلاد مسیح به مصر سفر کرده و در تاریخ خود می نویسد: کارگران که ساخت اهرام مصر رابه عهده داشته اند از مقادیر زیادی پیاز، تربچه و سیر استفاده می کرده اند.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

یکشنبه 30 ارديبهشت 1397 | تعداد بازدید : 36 | نظرات ()

http://s8.picofile.com/file/8325972200/hendoneh_abo.jpgبه گزارش شهر علم : شاید تاکنون نام هندوانه ابوجهل را شنیده باشید؛ میوه ای شبیه هندوانه، ولی در اندازه بسیار کوچک تر و با طعم تلخ .

این هندوانه در زبان های محلی، اسم های مختلفی دارد و از گیاهان بومی مناطق جنوب ایران است. بیشتر در مناطق بیابانی و دره ای استان بوشهر می روید و اهالی محلی بوشهر به آن خیار گرگو می گویند.

مدتی است این هندوانه مورد توجه مبتلایان به دیابت قرار گرفته و از سوی بسیاری از عطاری ها برای کمک به کاهش قند خون به این بیماران عرضه می شود و جالب آن که این میوه در برخی نقاط شهر به صورت تازه به فروش می رسد و جالب تر، ترشی آن است که میان دیگر ترشیجات به چشم می خورد و خریداران خاص خود را دارد؛ اما آیا واقعا هندوانه ابوجهل پایین آورنده قند خون است؟


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

پنجشنبه 20 ارديبهشت 1397 | تعداد بازدید : 22 | نظرات ()

http://s9.picofile.com/file/8325449684/rozmari.jpgبه گزارش از شهر علم : رزماری گیاهی متعلق به خانواده نعناع و بومی سواحل دریای مدیترانه است. رزماری در خاک های خشک و شنی همراه با نور خورشید کافی در طول روز، رشد می کند.

رز ماری دماهای خیلی پایین، رطوبت بالا و بارش بیش از حد را تحمل نمی کند. رزماری شبیه اسطوخودوس، پونه کوهی و ریحان است و اغلب به صورت ادویه استفاده می شود.

رزماری را می توان برای تهیه غذاهای شور وشیرین استفاده کرد. علاوه بر این رزماری برای پخت و پز، مصارف دارویی و لوازم آرایشی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

شنبه 15 ارديبهشت 1397 | تعداد بازدید : 18 | نظرات ()

http://s9.picofile.com/file/8325024668/cactus_m.jpgچند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.

این میوه، بیضی‌شکل بوده و به رنگ قرمز بنفش است. سطح آن از خارهای ریزی پوشیده شده که اگر پوست زبر و ضخیم آن در زمان مصرف جدا نشود، می‌تواند ناراحتی‌هایی را در گلو، مری و معده ایجاد کند.

گوشت این میوه، شیرین‌مزه و آبدار و دانه‌های ترد سیاه‌ رنگی در بافت آن پراکنده است. کاکتوس پخته طعم مارچوبه و یا فلفل دلمه‌ای سبز را می‌دهد.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

دوشنبه 10 ارديبهشت 1397 | تعداد بازدید : 41 | نظرات ()
عناوین آخرین مطالب ارسالی