close
تبلیغات در اینترنت
شهر علم - 6
شهر علم

بزرگترین پایگاه علمی کشور
مطالب طلایی - کلیک کنید
موضوع بندی
مطالب پر بازدید
آمـــــار
بازدید امـروز : 65
بازدید دیـروز : 68
کــل بازدیــد : 3,878
کــل مطالب : 46
کـــل نظرات : 8
افـراد آنلاین : 1
جستجوگر
کلمه مورد نظر را وارد کنید


لینك های برتر
مطالب تصادفی
منوی اصلی

ساخـت فروشگـاه اینترنتــی فایـل

-----------------------------------------

سایت های علمی و آموزشی

-----------------------------------------

فهرست مطالب و مقالات

-----------------------------------------

صفحه اصلی وبلاگ

بزرگترین پایگاه عکس متحرک

http://cld.persiangig.com/preview/1yng1qmGXR/gif20.rozblog%20%287%29.gif

http://s9.picofile.com/file/8325537042/khash.jpgبه گزارش شهر علم : با ورود اسمارت فون ها و به طبع صفحه نمایش بزرگ و لمسی آنها ، همیشه مشکل خط و خش هایی که مرور زمان به صورت اتفاقی رو صفحه نمایش آنها می افتد باعث آزار کاربران است.

وجود خش روی صفحه نمایش وضوح و خوانایی آن را کاهش می دهد و مشکلات زیادی را برای کاربر ایجاد می کند.البته اکثر گجت های امروزی از شیشه های مقاوم مانند گوریلا گلس بر روی پنل صفحه نمایش استفاده می کنند

اما این شیشه های محافظ هم تاحدودی می توانند در برابر خط و خش مقاومت کنند و باز هم ممکن است خش هایی روی این شیشه ها ایجاد شود.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

ساعت 9:31 | یکشنبه 16 ارديبهشت 1397 | بازدید : 11 | نظرات ()

http://s9.picofile.com/file/8325449684/rozmari.jpgبه گزارش از شهر علم : رزماری گیاهی متعلق به خانواده نعناع و بومی سواحل دریای مدیترانه است. رزماری در خاک های خشک و شنی همراه با نور خورشید کافی در طول روز، رشد می کند.

رز ماری دماهای خیلی پایین، رطوبت بالا و بارش بیش از حد را تحمل نمی کند. رزماری شبیه اسطوخودوس، پونه کوهی و ریحان است و اغلب به صورت ادویه استفاده می شود.

رزماری را می توان برای تهیه غذاهای شور وشیرین استفاده کرد. علاوه بر این رزماری برای پخت و پز، مصارف دارویی و لوازم آرایشی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

ساعت 12:43 | شنبه 15 ارديبهشت 1397 | بازدید : 9 | نظرات ()

http://s8.picofile.com/file/8325424384/nakhon.jpgبه گزارش شهر علم : طبق تحقیقات اخیر دانشمندان مشخص شده که کلسیم اضافه بدن در ساعات پایانی روز در ناخنها جمع میشود و از ناخنها بعنوان انبار موقت کلسیم بدن استفاده میشود.

و این کلسیم اضافی در ساعات آغازین روز به گردش خون باز میگرددو مورد مصرف قرار میگیرد.

گرفتن ناخنها در شب باعث از بین رفتن این کلسیم ذخیره شده خواهد شد . همچنین کمبود کلسیم اولین آثارش در بینایی مشاهده میشود .

از کارهای مستحبی که دین اسلام بر آن تأکید می کند، گرفتن ناخن در روز جمعه است .بهتر است در روز جمعه باشد و از انگشت کوچک دست چپ آغاز و به انگشت کوچک دست راست تمام شود‏.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

ساعت 8:36 | شنبه 15 ارديبهشت 1397 | بازدید : 9 | نظرات ()

http://s9.picofile.com/file/8325161126/Ab_Istadeh.jpgشاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که پدر یا مادر یا قدیمی ترها در هنگام نوشیدن آب به شما بگویند که بنشینید و آب بخورید.

از آن جایی که این مساله برای خود من هم اتفاق افتاده! تصمیم گرفتم تا از نظر علمی صحت و سقم این قضیه را بررسی کنم هر چند که ذره ای امید نداشتم که خطر ایستاده آب خوردن جدی باشد.

 چرا شب ها باید بنشینیم و آب بخوریم؟ ایستاده آب خوردن چه مضراتی دارد؟ حالا با ما باشید تا جواب آن ها را به شما بگوییم.

 درباره نحوه صحیح نوشیدن آب، دستورالعمل های خاصی در طب سنتی ذکر شده است .


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

ساعت 9:23 | چهارشنبه 12 ارديبهشت 1397 | بازدید : 8 | نظرات ()

http://s9.picofile.com/file/8325024668/cactus_m.jpgچند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.

این میوه، بیضی‌شکل بوده و به رنگ قرمز بنفش است. سطح آن از خارهای ریزی پوشیده شده که اگر پوست زبر و ضخیم آن در زمان مصرف جدا نشود، می‌تواند ناراحتی‌هایی را در گلو، مری و معده ایجاد کند.

گوشت این میوه، شیرین‌مزه و آبدار و دانه‌های ترد سیاه‌ رنگی در بافت آن پراکنده است. کاکتوس پخته طعم مارچوبه و یا فلفل دلمه‌ای سبز را می‌دهد.


http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif مشاهده مطالب مفید و کاربردی http://169.parsiblog.com/PhotoAlbum/montazer124/etoiles.gif

پايگاه عکسهاي متحرک - gif20.rozblog.com

ساعت 18:24 | دوشنبه 10 ارديبهشت 1397 | بازدید : 19 | نظرات ()
عناوین آخرین مطالب ارسالی
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعد